Nyuszi tábor 2023.

Kedves Szülők, táborozni vágyó Gyerekek!

2023. augusztus 10. és 13. között kerül megrendezésre a VIII. Cserkészkerület őrsvezetőképző táborához kapcsolódó tábor, amelyre szeretettel várjuk 3., 4. és 5. osztályos gyermekek jelentkezését. A jelentkezés nyitott már cserkészkedő gyermekek számára, illetve azoknak is, akiknek még nem volt lehetősége cserkésztáborban részt venni, de szívesen kipróbálnák.

A jelentkezés július 20-ig lehetséges, az alábbi űrlap kitöltésével: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSecCgjBCiUGzcK6GAhKOXJgtl-bF5qbugtQVh1Qvz7l01GjzA/viewform

Részletes információkat pedig ebben a dokumentumban olvashattok:

Nyuszi tábor 2022.

Kedves szülők, táborozni vágyó gyerekek!

2022. augusztus 8. és 11. között kerül megrendezésre a VIII. cserkészkerület őrsvezetőképző táborához kapcsolódó tábor, amelyre szeretettel várjuk 3., 4. és 5. osztályos gyermekek jelentkezését. A jelentkezés nyitott már cserkészkedő gyermekek számára, illetve azoknak is, akiknek még nem volt lehetősége cserkésztáborban részt venni, de szívesen kipróbálnák.

A jelentkezés július 17-ig lehetséges, az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/ZFJcdHgVsC7KGjSz7

Részletes információkat pedig ebben a dokumentumban olvashattok:

Nyuszi tábor 2021.

Kedves szülők, táborozni vágyó gyerekek!

2021. augusztus 10. és 13. között kerül megrendezésre a VIII. cserkészkerület őrsvezetőképző táborához kapcsolódó tábor, amelyre szeretettel várjuk 3., 4. és 5. osztályos gyermekek jelentkezését. A jelentkezés nyitott már cserkészkedő gyermekek számára, illetve azoknak is, akiknek még nem volt lehetősége cserkésztáborban részt venni, de szívesen kipróbálnák.

A jelentkezés július 27-ig lehetséges, az alábbi űrlap kitöltésével: https://forms.gle/HbGDtGzuDWHjUdLV9

Részletes információkat pedig ebben a dokumentumban olvashattok: